Bedrijfsleven wil af van interne e-mail. Tim is er al jaren klaar voor!

Gepost op: in de categorie: Opinies

Er is in het bedrijfsleven een groeiend besef dat de wildgroei aan – metname intern – mailverkeer aan banden moet worden gelegd. De overvloed aan mailberichten, CC’s en BCC’s zorgt voor een enorme werkdruk bij werknemers. Zo is becijferd dat een manager gemiddeld genomen tussen de vijf en twintig uur per week kwijt is aan het lezen en schrijven van e-mail. Een enorme brok tijd dus en bovendien vraagt al deze data ook een enorme opslagcapaciteit.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat het bedrijfsleven op zoek is naar alternatieve methoden om de interne communicatie beter en efficienter in te richten. Een mooi voorbeeld hiervan is het bijgaande artikel over Atos Origin. Deze ict-dienstverlener heeft zich voorgenomen om het interne mailverkeer binnen 3 jaar tot nul te reduceren.

Bij Softmakers weten we al veel langer dat e-mailen geen efficiente manier is om de interne communicatie te structureren. Daarom hebben wij binnen Tim onze eigen methode voor het voeren van interne communicatie. Tim heeft hier een workflow systeem voor. Deze workflow kan eenvoudig worden gericht aan een collega maar kan ook direct gekoppeld (en bewaard!) worden aan de klant of het onderwerp waar over gecommuniceerd wordt.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Tim? Lees dan verder op www.timtotaal.nl

Geschreven door:

Roland Schweigl

In mijn rol vertolk ik de interface tussen klanten, medewerkers en product, dit geeft mij veel energie. U kennis laten maken met een andere vorm van samenwerken door middel van Tim is mijn passie. Bent u nieuwsgierig bel mij dan bij Softmakers.

Nog geen reacties

Reageer