Cursusaanbod

Onderstaand treft u ons aanbod aan voor alle standaard Tim trainingen. Wij bieden ook de mogelijkheid dit cursusaanbod op uw specifieke behoeften af te stemmen, neem daarvoor contact met ons op.

Aan de slag met Tim

Deze cursus behandelt de basiselementen van Tim. Hierbij komen zaken als de basisprincipes, algemene eigenschappen, de opbouw van Tim en de documentvensters aan de orde. Verder: werken met workflow en agenda , invoeren van gegevens, vastleggen van contacten en brieven schrijven met Tim. Aan het einde van deze cursus kun je direct met Tim aan de slag.

Kosten van deze cursus: € 415.-

 

Doe meer met Tim

Bij deze cursus word je kennis van Tim uitgebreid met dieptekennis van de bijzondere zoekfuncties binnen Tim, het maken van rapportages, de wizard scannen en het verzorgen van een mailing. Ook krijg je een nog beter inzicht in het vastleggen van de diverse soorten contacten en de communicatie van Tim met andere software applicaties. Aan het einde van deze dag kun je nog efficiënter aan de slag met Tim.

Kosten van deze cursus: € 470.-

 

De diepte in met Tim

Deze cursus is bedoeld voor degene die de kracht van Tim kennen en hun kennis van Tim meer de diepte in willen laten gaan. Verrijken van adressen, analyses door middel van Excel draaitabellen en speciale beheersfuncties.

Kosten van deze cursus: € 495.-

 

Tim secretariaat

Speciaal voor de mensen die veel met algemene administratie te maken hebben is er de Tim secretariaat training. Hier komen de wizard scannen, het maken van selecties, werken met rubrieken, werken met emailsjablonen en groepsmail, het versturen van een mailing en andere veelgebruikte Office functies aan de orde.

Kosten van deze cursus: € 470.-

 

Tim verkoop

Deze training is speciaal voor iedereen die actief betrokken is met verkoop of dienstverlening aan klanten. Met behulp van deze training krijg je beter inzicht in het totale verkoopproces . Aan de orde komen het invoeren en bijhouden van verkoopkansen, de forecast (pijplijn) en het in kaart brengen van de rol van contactpersonen. Ook leren we je hoe je in Tim rollen van contactpersonen bij relaties vast legt. Door het duidelijke inzicht in de fases van het verkoopprocessen ben je in staat om salescycli vaker tot een succes te maken.

Kosten van deze cursus: € 470.-