De Rendant beheert haar archief voortaan digitaal met Tim!

Gepost op: in de categorie: Nieuwe gebruikers

De Rendant heeft de keuze gemaakt om haar archief met fysieke documenten te gaan digitaliseren en beheren met behulp van Tim. Door deze stap te zetten zal De Rendant op een snelle en intuïtieve manier toegang krijgen tot haar archief.

De Rendant is een dochteronderneming van de woningstichting Portaal. De Rendant richt zich op het beheer van Verenigingen van Eigenaars (VvE). Voor het totaal van deze VvE’s ontvangt De Rendant per jaar ongeveer zo’n 4.000 inkoopfacturen die verwerkt en gearchiveerd dienen te worden. Deze inkoopfacturen hebben een relatie met een gebouw of een complex en een persoon en/of organisatie. Omdat Tim standaard de mogelijkheid biedt om vrijelijk andere informatiesoorten zoals betrokken personen, organisaties, complexen, eenheden en contactmomenten te associëren met de documenten, zal De Rendant binnen Tim eenvoudig een compleet dossiers kunnen gaan opbouwen per complex of Vereniging van Eigenaren (VvE).

Om er voor te zorgen dat alle fysieke documenten snel en efficiënt kunnen worden gedigitaliseerd zal De Rendant de ScanWizard van Tim gaan inzetten. Deze ScanWizard maakt het mogelijk om op basis van barcodeherkenning de fysieke documenten in batch te scannen en automatisch te koppelen aan de relevante informatie binnen de Tim omgeving. Door op deze manier te werken is het voor De Rendant mogelijk het bestaande fysieke archief in korte tijd te digitaliseren. Het toevoegen van nieuwe documenten is hierdoor ook een eenvoudig klusje dat dagelijks of naar behoefte periodiek kan worden gedaan.

Over De Rendant

De naam Rendant is oud Nederlands voor rentmeester. De Rendant is zowel kenniscentrum op het gebied van VvE-beheer, waar je met alle vragen op het gebied van VvE’s en het splitsen van gebouwen terecht kan, als gecertificeerd beheerder van meer dan tweehonderd verenigingen.

Wanneer je een gebouw hebt met meerdere eigenaren, bijvoorbeeld een flat, heb je te maken met een Vereniging van Eigenaars. De Vereniging is eigenaar van het gebouw en alle eigenaren zijn lid van de vereniging. Als beheerder levert De Rendant desgewenst een totaalpakket aan diensten aan verenigingen. Dat betekent dat zij onder meer de administratie, het onderhoud van het gebouw, de verzekering en de jaarvergaderingen verzorgen.

Over Softmakers

Softmakers, een Nederlands softwarebedrijf, startte begin jaren negentig. Een bevlogen bedrijf met bijzondere medewerkers. Niet alleen verliefd op techniek, ook op mensen. Tim vloeit er uit voort. Tevens is Softmakers de oudste dealer van AccountView, de digitale boekhouder. Voor beide applicaties biedt Softmakers soepele support en doordacht maatwerk.

Tim is het resultaat van ruim 10 jaar samenwerken met onze klanten. Tim is een software oplossing met vele unieke eigenschappen, het laat computers functioneren zoals mensen denken. Flexibel, associatief en vloeibaar. Kortom: lekker werken.

Tim is een uniek intuïtief CRM/document management systeem; dé oplossing voor het delen van informatie en het terugvinden van operationele gegevens. Onze computer is een goudmijn van gegevens. Maar deze informatie delen met je collega kost tijd, veel tijd. En waar stond net díe specifieke informatie die je nú nodig hebt. Met Tim banen mensen moeiteloos hun weg in de datajungle. Tim legt verbanden tussen informatie zonder dat de gebruiker hoeft te weten waar de gegevens opgeslagen staan.

Tim is vernieuwend en toch vertrouwd eenvoudig. Daardoor krijgen mensen het werken met Tim snel onder de knie. Tim werkt daarnaast samen met de meest gebruikelijke kantoorapplicaties, zoals Word, Outlook en andere software oplossingen, ook op financiëel gebied. Kortom een compleet product waar organisaties zoals RTL Nederland, De Thuiszorg Direct Groep (TDG Groep) en de woningcorporatie Portaal dankbaar gebruik van maken.

Geschreven door:

Roland Schweigl

In mijn rol vertolk ik de interface tussen klanten, medewerkers en product, dit geeft mij veel energie. U kennis laten maken met een andere vorm van samenwerken door middel van Tim is mijn passie. Bent u nieuwsgierig bel mij dan bij Softmakers.

Nog geen reacties

Reageer