Perfect fit of zelfstandig aan de slag

Een goede start met Tim kent geen vaste spelregels. Soms in de volle breedte, soms met een uitgekiende selectie van gewenste functionaliteit. Kiest u voor de start van een enkele afdeling of timmert u meteen bedrijfsbreed aan de weg?

Wij doen u alle voor- en nadelen uit de doeken. Zodat u weloverwogen de goede keuzes maakt.

Zelfstandig aan de slag

Tim kan turn-key worden uitgeleverd met een standaard inrichting. Na het volgen van een korte training kunt u daarmee zelfstandig aan de slag. Handig als u eerst ervaring op wilt doen om daarna zonodig bij te stellen.

Perfect fit

Als uw budget wat meer ruimte biedt kunnen we Tim op maat voor u inrichten. Daarmee weet u zeker dat uw start meteen een definitieve is. U weet als geen ander hoe uw mensen willen werken. Wij adviseren over de optimale inrichting die daar bij past.

Projectmatige aanpak

Voor iedere implementatie hebben wij een uitgekiend plan voor u op de plank. Om onze collectieve ervaring optimaal uit te nutten. Een vaste contactpersoon die het proces van voorbereiding t/m evaluatie voor u organiseert en coördineert. Met oprechte aandacht voor de mensen achter uw schermen.

Conversie van bestaande informatie

Misschien staat uw informatie al in een ander systeem. Als de kwaliteit het toelaat bouwen wij een script om die gegevens voor u in Tim te plaatsen. Handig als u eerst wil proefdraaien. Neem daarvoor alle tijd die nodig is. En als u tevreden bent draaien wij het script voor een tweede keer. Maar dan met uw actuele gegevens. Alles voor een vlotte start.

Samenwerken met bestaande partners

Misschien moeten we vooraf sparren met uw eigen technici. Of wellicht met uw externe systeembeheerder of bestaande software leveranciers. Gelukkig spreken we dezelfde taal. Professionals onder elkaar. Als u de contacten tot stand brengt kunt u rekenen op onze inzet.

 

Wij informeren u graag over onze mogelijkheden voor uw specifieke situatie.