Integratie met de applicaties die u goed bevallen

Originaliteit is koning. Zonde van de energie om een goed werkende applicatie na te bouwen. Zeker als u daar al naar tevredenheid mee werkt. Het gaat ons bij Softmakers vooral om de data. De documenten die u schrijft, de calculaties die u maakt of misschien wel de facturen die u al verstuurd. U kunt er zelf vast nog meer bedenken. En daarom spreekt Tim de taal van de applicaties waar u dat mee doet.

integratie

Of het nu een Microsoft Office toepassing is of uw boekhoudpakket. Uw logistieke systeem of uw emailserver. Tim is niet verlegen en legt gemakkelijk contacten. Om al uw informatie in de juiste context te plaatsen. Voor iedere medewerker in uw team. Slim gerangschikt zodat het optimaal past bij het werk dat moet worden verzet.

Soms is het niet gewenst om iedereen overal toegang te geven. U houdt uw boekhouding waarschijnlijk graag van de straat. Dat is best lastig. Vooral als u anderen wel inzicht in openstaande posten, verkoophistorie of kredietlimieten wilt geven. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen. Hoe meer aandacht, hoe beter uw liquiditeit. Tim biedt de helpende hand. Veilig, automatisch en altijd met de juiste mensen achter het stuur.

We leven in een nieuwe wereld. Bedrijfsinformatie beweegt al lang niet meer van 9 to 5. En dan ook nog vaak buiten uw bedrijfsdeuren. Sinds de introduktie van smartphones en tablets heeft iedereen zo zijn eigen favorieten. Apps waarmee uiteenlopende informatie wordt gegenereerd. Gevangen in een persoonlijk toestel. Wars van samenwerken en geisoleerd van de bijbehorende informatie op de zaak. Een unieke oplossing is gelukkig binnen handbereik. TimConnect ontvangt en plaatst ook die informatie in uw database. Gewoon voor later of misschien wel met een geheugensteuntje voor uw collega om er mee aan de slag te gaan. Lees er meer over in onze blog.

In een nieuwe wereld past een nieuwe manier van communiceren. Zo moet Microsoft gedacht hebben toen men begon aan Skype voor Business. Contact via tekst, stem of beeld. Via voicemail, 1-op-1 gesprek of met uw voltallige team. Uw huidige telefooncentrale wordt er stil van. Alles digitaal en vanuit dezelfde doos. On premise of vanuit de Cloud. Goed om te weten dat Tim en Skype zulke goede bekenden zijn. U kunt er gewoon voor kiezen om vanaf morgen tijd en geld te besparen. En dat terwijl u efficiency en soepeler samenwerken verdient.

De vriendenkring van onze Tim is inmiddels indrukwekkend. Bekende namen als MailChimp, AccountView, Exchange, Cendris, Facebook. Maar ook minder bekende als Kijkcijfers van de Stichting Kijk & luister Onderzoek en vele individuele websites. Toch is Tim altijd in voor nieuwe vrienden. Interressante systemen waar hij nog niet mee heeft gecommuniceerd. Dankzij TimConnect en zijn WebAPI’s zijn we daar goed op voorbereid.

Overtuig uzelf van de voordelen om al uw informatie en mensen met elkaar te verbinden. Neem contact op voor een persoonlijke kennismaking met Tim.