Over Tim

Tim is software met menselijke trekjes. Tim is techniek. Maar met een unieke, associatieve werkwijze. Tim vangt en toont de dynamiek in uw informatie.

Een aanwinst voor uw team. Om optimaal samen te kunnen werken. Deel uw kennis en ervaring en leg samen de lat zo hoog als het kan.

Wat kan Tim?

Kies een basisuitvoering voor specifieke toepassingen of zet TimTotaal bedrijfsbreed in. De standaard functionaliteit is royaal en direct inzetbaar. Lees meer over de toepassingen van Tim.

Waarom Tim anders is

Als u wilt ontdekken waarin Tim zich onderscheidt presenteren wij graag het Assiociatieve Gegevensmodel. Een handige vondst die ook de kern kan vormen van al uw informatie. Een verfrissende combinatie van structuur en vrijheid binnen hetzelfde systeem. Lees meer over het associatieve gegevensmodel.

Lekker blijven werken

Tim is niet verlegen. Werkt nauw samen met de bestaande applicaties waar u al tevreden over bent. Ontdek hoe grenzen vervagen en uw mogelijkheden toenemen. Kies voor het beste uit meerdere werelden. Lees meer over integratie met uw favoriete applicaties.