PGOSupport Beurs 2011

Gepost op: in de categorie: Evenementen

Onder het motto “beweging in de beweging” organiseert PGOSupport op 25 maart aanstaande de s(up)portbeurs voor patientenorganisaties. Het beloofd een inspiratievolle dag te worden met workshops over sponsoring, zelfmanagement en social media.

Softmakers zal op deze dag aanwezig zijn met dé complete oplossing voor ledenadministratie- en beheer. Voor meer informatie over deze oplossing klik je hier.

Meer informatie over deze s(up)portbeurs kun je nalezen door hier te klikken.

Geschreven door:

Roland Schweigl

In mijn rol vertolk ik de interface tussen klanten, medewerkers en product, dit geeft mij veel energie. U kennis laten maken met een andere vorm van samenwerken door middel van Tim is mijn passie. Bent u nieuwsgierig bel mij dan bij Softmakers.

Nog geen reacties

Reageer