Senf Theaterpartners, Alphatron Medical Systems en Falke & Verbaan Groep kiezen voor TIM CRM!

Gepost op: in de categorie: Nieuwe gebruikers

Onze CRM oplossing TIM is flexibel en breed inzetbaar, dit maakt Tim de ideale collega voor diverse processen binnen diverse branches. Dat bewijzen de nieuwe klanten van Tim maar weer eens, tijd voor een voorstelrondje!

Senf Theaterpartners, synergy is key!

Senf Theaterpartners vertegenwoordigt meer dan 50 producenten, gezelschappen en artiesten. Senf denkt mee en ondersteunt bij de ontwikkeling van een productie. Zo ontstaat een actueel en divers aanbod voor theater lievend Nederland!

Bij dit proces zijn meerdere afdelingen van Senf betrokken. Hierbij kan informatie over de productie van essentieel belang zijn voor de verkoop en vice versa. Omdat alle afdelingen vanuit Tim gaan werken wordt informatie centraal opgeslagen en is er snel inzicht in nieuwe en actuele informatie!

Naast een overzicht van alle klantinformatie en contacten gaat Senf ook uitgebreid gebruik maken van de Document Management functionaliteit binnen Tim. Zo is Senf in staat om met behulp van onze scanoplossing het bedrijf verregaand te digitaliseren! De naadloze integratie met AccountView zorgt er tot slot voor dat zelfs de basis financiële klantinformatie voor iedereen inzichtelijk is!

Alphatron Medical Systems, proactief aanwezig in de markt!

Alphatron Medical Systems levert software, hardware en diensten specifiek voor de medische sector, van trolley tot aan compleet patiënt infotainment systeem. Verkoopprocessen verschillen van snelle en kleine levering tot langdurige en complete projecten.

Met Tim als nieuwe collega heeft Alphatron altijd een actueel en compleet overzicht van alle klantinformatie en contacten. Dit creëert een optimale samenwerking tussen de binnen- en buitendienst doordat informatie voor beide partijen inzichtelijk is. Zo kan een telefoontje van een klant direct worden opgepakt door iedere medewerker!

De uitgebreide verkoopfunctionaliteit binnen Tim ondersteunt de verkopers in hun verkoopprocessen. Naast een gedetailleerde sales funnel helpt Tim de verkoper zijn resultaat te optimaliseren middels de strategic selling theorie van Miller Heimann. Hierbij heeft de verkoper de mogelijkheid zijn verkoopkans uitgebreid in kaart te brengen. Door stil te staan bij factoren zoals draagvlak, budget, relevantie en concurrentie worden de conversiekansen geoptimaliseerd en inzichtelijk!

Falke & Verbaan Groep, vier bedrijfsactiviteiten… één systeem!

De Falke & Verbaan Groep; waar Falke & Verbaan, Immediator en Pille & Blokland onder vallen richten zich op gedrag en gedragsbeïnvloeding. Vanuit de Falke & Verbaan groep worden vier basisactiviteiten ontplooid; consultancy, opleidingen, bedrijfsartsen en HR-professionals. Dit zorgt ervoor dat er meerdere activiteiten vanuit diverse onderdelen plaats kunnen vinden bij één opdrachtgever.

De Falke & Verbaan Groep schaft met Tim en AccountView functionaliteit aan voor CRM & Documentmanagement, Verkoop, Online Urenregistratie en een geïntegreerde financiële administratie. Dit biedt de Falke & Verbaan Groep de mogelijkheid om klantinformatie vanuit diverse bedrijfsactiviteiten centraal beschikbaar te stellen. In één oogopslag heeft iedere medewerker inzicht in de verkoopactiviteiten, consultancy projecten en de opleidingen van een klant!

Met behulp van een online urenportal kunnen medewerkers altijd en overal hun uren schrijven. De directe integratie met AccountView zorgt er vervolgens voor dat er razendsnel gefactureerd kan worden!

Geschreven door:

Roland Schweigl

In mijn rol vertolk ik de interface tussen klanten, medewerkers en product, dit geeft mij veel energie. U kennis laten maken met een andere vorm van samenwerken door middel van Tim is mijn passie. Bent u nieuwsgierig bel mij dan bij Softmakers.

Nog geen reacties

Reageer