Tim CRM in the Cloud!

Gepost op: in de categorie: Werkplaats geluiden

Tim CRM is een client-server applicatie welke is uitgegroeid tot een enorm rijke en veelzijdige toepassing met tal van best of breed integraties. Snelheid, gebruiksgemak en uitgebreide integraties weerhouden ons ervan een webbased applicatie te bouwen. Waarom zouden we ook? Onze software is sinds een aantal maanden volledig uit de cloud te verkrijgen!

In samenwerking met onze cloudpartner SevenP bieden we een compleet online platform aan. Zo is het mogelijk een complete personal desktop omgeving af te nemen. Naast Tim CRM, AccountView, Microsoft Office en Adobe Acrobat Reader kun je hierop gewoon jouw eigen favoriete software en applicaties installeren!

Maar tussenvormen zijn ook mogelijk. Zo kiezen klanten er steeds vaker voor alleen de Tim CRM database in de cloud te plaatsen. Zo zijn ook de medewerkers onderweg en op andere kantoren in staat vanaf een lokale pc verbinding te leggen met het centrale CRM systeem!

Door toepassing van deze technieken zijn we met Tim CRM in staat organisaties een complete software oplossing voor Het Nieuwe Werken te bieden. Alle bedrijf- en klantinformatie digitaal in één systeem dat altijd en overal beschikbaar is!

Geschreven door:

Wilco Troost

Als director development beleef ik spannende tijden. De toekomst ziet er per dag anders uit. Het uiterste vergen van mens en machine. Ik zou niet anders willen!

Nog geen reacties

Reageer