TimConnect – omdat gemak de mens moet kunnen dienen

Gepost op: in de categorie: Werkplaats geluiden

Het was een tijdje stil op straat. Toetsenbord en beeldscherm hadden ons stevig in hun greep. Onze laatste hand aan de eerste fase van TimConnect. Een nieuwe vriend voor onze Tim. Om hem de kunst van het ontvangen te leren. Informatie verzamelen wordt voor u steeds gemakkelijker.

Neem nou MailDrop. Een boeiende webpagina, een interessant artikel op uw tablet of de output van die handige app op uw smartphone. Informatie die u later nodig heeft. Misschien zelfs voor een collega die er snel iets mee wil doen. Even geen Tim in de buurt. Een moment zonder TimLinks en workflow. Een gewone email maakt later zoeken lastig en biedt weinig controle. Of u zou hem aan TimAgent moeten sturen. Die weet er dankzij TimConnect voortaan wel raad mee.

Hij plaatst uw informatie in de database, koppelt het aan een klant, dat project of een willekeurig ander document en herinnert u er gewoon later aan. Misschien wilt u wel een workflow? Voor uzelf over 2 weken of vanmiddag voor een collega. Met MailDrop heeft uw Tim voortaan een handige afstandsbediening.

Lang gekoesterde wensen

Scannen en inlezen is al jaren een peuleschil voor Tim. Maar dan wel met een speciale ISIS scanner. Menig archief is er al mee gedigitaliseerd. Maar wat nu als er al een andere scanner was? Denk aan zo’n potige alleskunner op de gang. Printen, scannen en kopieren. Voortaan ook rechtstreeks naar Tim. TimConnect vormt een slimme ingang naar uw database.

Iedereen is gek op DragDrop. Al vele jaren verreweg de gemakkelijkste weg naar Tim. Sleep uw emails, bestanden of bijlages voortaan rechtstreeks naar het document waar u ze aan wilt linken. Minder handelingen, meer controle. Zelfs als het gaat om meerdere items tegelijk. Een lang gekoesterde wens van vele trouwe Tim gebruikers.

Tim wordt steeds slimmer

Al die informatie verdient een plaats. Een centrale plek waar u alle nieuwe items terug kunt vinden. Daarom heeft Tim voortaan een Universele Inbak. Rijk voorzien van handige functies waarmee het nog gemakkelijker wordt om informatie te verwerken. Tim wordt steeds slimmer. Waarschuwt uw collega als hij hetzelfde mailtje dreigt op te bergen als u. Neem nou een mailbericht uit een lopende conversatie. Tim stelt u voor om hem net zo op te bergen als het vorige bericht. Wat dacht u van email bijlages? Tim kan ze voortaan automatisch voor u uitpakken. Ook weer zo’n veel beluisterd verzoek.

 

Met TimConnect en de Universele Inbak maken wij weer een belangrijke stap vooruit. Uw onderhoudsovereenkomst maakt dat allemaal mogelijk. Bel gerust voor meer informatie of neem contact op voor een update. Zodat wij u met meer gemak kunnen dienen.

 

Tags: , ,

Geschreven door:

Wilco Troost

Als director development beleef ik spannende tijden. De toekomst ziet er per dag anders uit. Het uiterste vergen van mens en machine. Ik zou niet anders willen!

Nog geen reacties

Reageer