TimMobile Android is nu beschikbaar!

Gepost op: in de categorie: Werkplaats geluiden

Tim maakt het al jaren mogelijk om op een unieke en mensvriendelijke manier met uw bedrijfsinformatie om te gaan. TimMobile is de logische volgende stap om u te ondersteunen met de juiste informatie op het juiste moment. Natuurlijk wilt u ook onderweg over relevante informatie kunnen beschikken. Nooit meer slepen met documenten of dat ene brokje informatie missen tijdens een gesprek met een klant. Al het moois van Tim maar dan soepeltjes in de palm van uw hand!

screenshot android

Of u nu dat ene document zoekt, of inzage wil in tienduizend documenten, alle lopende projecten of het gehele relatienetwerk van uw team. Moeiteloos inzage in de contacthistorie van een relatie of de status van een storing of workflow. Alles in een overzichtelijke App op het device van uw keuze!

Natuurlijk niet alleen lezen maar ook schrijven, bellen, emailen, browsen of zelfs routeplannen met de informatie van Tim. Handig als u een taak voor uzelf of een collega wilt agenderen. Of om onderweg inzicht te hebben in de voortgang van uw team of een project. Simpel, snel en natuurlijk veilig.

Voor bestaande Tim gebruikers is alles zo geregeld. Volledig vanuit onze TimCloud of vanaf uw TimServer op de zaak. TimMobile zelf is gratis verkrijgbaar in Google Play en de Apple AppStore.

Bent u nog geen gebruiker van Tim maar wel benieuwd wat Tim voor u kan doen? Laat dan hier een boodschap achter voor Tim!

google_nl_generic_rgb_wo_45

AppStore

Bel of mail ons en informeer naar onze aantrekkelijke starters-actie om uw TimServer geschikt te maken.

Geschreven door:

Wilco Troost

Als director development beleef ik spannende tijden. De toekomst ziet er per dag anders uit. Het uiterste vergen van mens en machine. Ik zou niet anders willen!

Nog geen reacties

Reageer