TimMobile – onze kleinste krachtpatser

Tim maakt het al jaren mogelijk om op een unieke mensvriendelijke manier met al uw bedrijfsinformatie om te gaan. Vanaf nu kan dat ook onderweg. Voor die momenten dat een lompe laptop of zware pc even niet zo handig is. Of gewoon, als u geen tijd of zin heeft om er een op te starten. Al het moois van Tim maar dan soepeltjes vanuit de palm van uw hand.

Timmobile iphone rss

Of het nu om tienduizend documenten gaat, alle lopende projecten of het gehele relatienetwerk van uw team. Moeiteloos inzage in de contacthistorie van een relatie of de status van een storing of workflow. Nooit meer documentjes op een usb stick of nadenken over wat u mee op pad moet nemen. Alles wat u en uw collega’s in Tim hebben bewaard tapt u binnen enkele secondes op het handzame scherm van uw Tablet of SmartPhone.

Niet alleen lezen maar ook schrijven, bellen, emailen, browsen of zelfs routeplannen met de informatie op de zaak. Handig als u een taak voor uzelf of een collega wilt agenderen. Of om onderweg inzicht te hebben in de voortgang van uw team. Simpel en snel maar altijd serieus beveiligd.

Voor bestaande Tim gebruikers is alles zo geregeld. Volledig vanuit onze Cloud of vanaf uw TimServer op de zaak. TimMobile zelf is gratis verkrijgbaar in de Apple AppStore en de Google PlayStore.

Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40

google_nl_generic_rgb_wo_45

Bel of mail ons en informeer naar onze aantrekkelijke startersactie om uw TimServer geschikt te maken.