TimWeb – de knapste van de familie

Wij hebben het succesvolle concept achter Tim voor Windows en TimMobile vertaald naar een hippe eigentijdse verschijning; TimWeb.

Op ieder willekeurig systeem met een browser en internet toegang kunt u voortaan beschikken over uw belangrijke zakelijke informatie. Fris, praktisch en zonder dat u daarvoor iets hoeft te installeren.

Veel meer dan een nieuwe jas

TimWeb profiteert van alle grafische mogelijkheden die de moderne webtechnologie ons biedt. Daarmee hebben we het gebruiksgemak een nieuwe impuls gegeven. Vanaf het eerste ontwerp hebben we de lat op eenzame hoogte geplaatst;

  • Nieuwe gebruikers kunnen starten zonder training.
  • De schermen blinken uit in eenvoud en zijn ontdaan van alles wat er niet onmiddellijk toe doet.
  • De individuele klant kan zelf beslissen welke informatie velden hij wil gebruiken en welke indeling daarbij voor hem het beste werkt
  • De gebruiker wordt gecoacht met eenvoudige aanwijzingen en kan op ieder moment dat het uitkomt gebruik maken van handige en vlotte instructievideo’s
  • Visueel wordt het weer een genot om te werken met een zakelijk systeem

Een ijzersterk duo met Microsoft Office 365

TimWeb vormt een ijzersterk duo met Office365. U blijft gewoon werken met de populaire toepassingen van Microsoft zoals Excel en Word. Dat kan voortaan rechtstreeks in de browser of als u daar de voorkeur aan geeft op uw vertrouwde PC of Mac. TimWeb bekommert zich om alle documenten die u creëert en maakt ze ook toegankelijk voor collega’s die daar inzage in mogen hebben. Dankzij de associatieve kwaliteiten van Tim werkt dat ook als iemand pas over een tijdje op zoek gaat. U zet een enorme stap in de goede richting als uw team nu gegijzeld wordt door overvolle mappen en mailboxen.

TimWeb werkt graag samen met de systemen die u al heeft

Dankzij de robuuste achterban van TimWeb gaat hij verder waar andere webapplicaties u het nakijken geven. Handzame koppelingen met Google Maps, MailChimp, Website formulieren en diverse communicatiesystemen zoals Skype voor Business en KPN-One werken iedere dag in uw voordeel. Ontsluit uw informatie met grafische dashboards in PowerBI. Gebruik de server gebaseerde OCR en PDF conversie voor uw documenten. Integreer TimWeb met uw financiële en logistieke systemen.

TimWeb is het resultaat van meer dan 15 jaar oplettend kijken en luisteren naar onze gebruikers. De gewenste evolutie van een succesvol en bewezen concept.

Lees meer over TimWeb op zijn persoonlijke website   of bekijk de introductie video