Contractmanagement

Afspraak gemaakt… contract getekend! Een feestelijke start die meestal leidt tot een donker en eenzaam bestaan in de dossierkast. Zou het niet beter zijn als de gemaakte afspraken wat meer aan de oppervlakte komen?

Zodat uw collega’s met een simpele muisklik kunnen nakijken wat de spelregels zijn? Of dat het systeem u tijdig vraagt of u nog wel wilt verlengen? Tim digitaliseert, archiveert, toont en waarschuwt. Zodat u onbezorgd verder kunt gaan met zaken doen.

 

Contractmanagement vanaf de eerste afspraak

Contracten met klanten, contracten met leveranciers. Het begint al bij de onderhandeling. Tim brengt de rol van alle betrokken contactpersonen en collega’s overzichtelijk voor u in beeld. Alle communicatie rond een contract; brieven, telefoontjes en email. Gefilterd op categorie of gewoon in chronologische volgorde. Handig als u over 5 jaar wilt onderzoeken hoe de afspraken tot stand zijn gekomen.

 

Een gestructureerd geheel

Maken contracten bij u soms deel uit van een mantelovereenkomst? Tim maakt het kinderlijk eenvoudig om contracten onderling te koppelen. Zo krijgt u eenvoudig inzicht in relaties tussen diverse overeenkomsten. Gebruik sleutelvelden, categorieën of rubrieken om uw contractadministratie structuur te geven. Kies eigen vrije velden om daar later selecties mee te kunnen maken. Tim verschaft u inzicht, overzicht en controle.

 

Integraal documentmanagement

Tim weet goed raad met uw documenten. Zowel de originele MS Office bestanden als de getekende en gescande Adobe pdf. Dankzij het vernuftige versiebeheer voorkomt u verwarring over het meest recente exemplaar en behoudt u inzicht in de historie.

 

Weg met die archiefkast

Is uw archief al gevuld met bestaande contracten? Geen probleem! Tim helpt u met een geavanceerde scanmodule. Honderd pagina’s per minuut, dubbelzijdig. En dankzij slimme barcodes worden de digitale bestanden automatisch op de juiste locatie in Tim geplaatst. Zo kunnen meerdere teamleden tegelijk aan de slag. Om de achterstand in een oogwenk weg te werken. Tim houdt uw administratie inzichtelijk en up-to-date.

Maak een afspraak om het met eigen ogen te zien.

« Terug naar het overzicht