CRM & relatiebeheer

Natuurlijk wilt u de gegevens van uw klanten bewaren. Niet alleen op de zaak maar vooral ook onderweg. Beperk u niet tot de namen en rugnummers van de mensen waarmee u zaken doet maar maak uw dossier compleet.

Bewaar uw documenten, correspondentie en afspraken digitaal en koppel ze gewoon aan alles en iedereen die er mee te maken heeft.

 

Centraal overzicht

Minder reizen en effectiever communiceren. Dat is het nieuwe werken. Wel zo handig als alle contacten overzichtelijk bij uw relaties worden getoond. Emails, telefoongesprekken, IM chatsessies, brieven en faxen. Dankzij de naadloze integratie van Tim met Exchange en Lync gaat dat wel heel gemakkelijk. Nooit meer zoeken naar een bericht in de mailbox van een collega.

 

Breng uw netwerk in kaart

De zakelijke praktijk is weerbarstig. De ondernemingen waarmee u zaken doet hebben waarschijnlijk meerdere personeelsleden. Interne- en externe medewerkers die op hun beurt soms ook zaken doen voor andere bedrijven. Uw eigen collega’s onderhouden contacten met medewerkers van externe organisaties. Een dynamisch rollenspel waar u iedere dag mee te maken krijgt. Goed om te weten dat Tim u daarbij op een unieke en frisse wijze van dienst kan zijn.

Netwerken zijn van levensbelang. Zakelijke raakvlakken tussen mensen. Die blijven natuurlijk ook waardevol als iemand van werkgever wisselt. Hoe gaat u nu om met de historie van contactpersonen die een carrièrestap maken? Met de unieke TimLink filters is dat in Tim een peulenschil.

Iedere klant moet de aandacht krijgen die hij verdient. Dat klinkt eenvoudig maar is het niet. Voorkom een reis door de agenda’s en gebruik de bezoek & contactenrapportage van Tim.

 

Boost uw verkoop

U wilt doelgroepen definiëren, communiceren en verkopen. Soms op papier maar steeds vaker per email. Tim rubriceert, selecteert en controleert of alles compleet is. Maak een slimme digitale controlelijst om per collega te tonen met welke van zijn contactpersonen u wilt communiceren. Print uw mailing in huis, maak een bestand voor uw drukker, of koppel online met MailChimp. Daarmee worden uw email campagnes veilig en netjes volgens de nieuwe spelregels uitgevoerd.

In Tim staan de gegevens van uw klanten niet op zichzelf maar worden ze in de context geplaatst van andere essentiële informatie. Iedere collega ziet de gegevens die hij voor zijn werk nodig heeft. Niet meer maar vooral ook niet minder. Laat u verassen door de unieke flexibiliteit en de kansen die Tim u biedt.

« Terug naar het overzicht