Documentmanagement

Windows is als een doos van Pandora. Je kunt ermee toveren: spreadsheets, tekeningen, foto’s en teksten in uiteenlopende bestandsformaten. Allemaal mooi en prachtig. Maar het levert wel een andere doos op: vol met losse documenten, allemaal door elkaar heen.

Een wirwar van gegevens. Na een tijdje een echt doolhof. Minder efficiënt en overzichtelijk. Tim brengt redding.

 

Geïntegreerd documentmanagement

De TimLink hangt een plattegrond van een bedrijfsgebouw aan een afspraak met de makelaar. Aanhangsels, heten ze dan ook. Of een spreadsheet met een voorcalculatie aan een taak voor een offerte. Staat de afspraak op het scherm? Met één muisklik start het tekenprogramma op en verschijnt de plattegrond. Tim voegt informatie toe zodat de goudmijn groeit.

 

Terugvinden en beheren

Rubrieken, sleutelwoorden en categorieën helpen om gegevens snel op te delven. Zodat er gewoon lekker gewerkt kan worden. Tim beheert alle versies van een document. Alle voorgaande versies koppelt Tim aan de meest recente. Nooit onduidelijkheid, altijd up-to-date informatie. En wel zo efficiënt.

 

Digitaal kantoor

Tim is een kanjer als het gaat om digitalisatie van uw papieren archief. Een handige barcode op het originele document zorgt ervoor dat Tim de informatie altijd juist opbergt. Ook als de papieren pas veel later gescand worden. Tim herkent de barcode en bergt het digitale document keurig in samenhang met de bijbehorende gegevens op. Slim en snel.

« Terug naar het overzicht