Projectmanagement

Iedere organisatie kent projecten. Grote projecten en kleine projecten. Sommige kenmerken hebben ze met elkaar gemeen; tijdsduur, middelen en resultaten. Die wil je vooraf vastleggen, tijdens de uitvoering beheersen en achteraf als naslagwerk of model voor een volgend project kunnen inzetten.

Tim is hierbij uw bondgenoot en legt daarbij graag de nadruk op beheersen en informeren.

 

Een complete basis voor groot en klein

Ieder project heeft een code en een omschrijving. En of er voor uw project meer details nodig zijn bepaalt u helemaal zelf. Complexe projecten hebben structuur nodig. Deel uw project op in fasen en taken als dat zo uitkomt. Wie zal het zeggen? Misschien is 1 fase wel genoeg! Misschien Wilt u kosten en/of werktijd budgetteren. Of bent u alleen geïnteresseerd in de voortgang van het werk?

Tim biedt u een breed pallet aan mogelijkheden. Zo kunt u besluiten om uw project te voorzien van checklijsten. Daarmee communiceert u met collega’s wat er gedaan moet worden, borgt u de volledigheid en bepaalt u ook nog eens automatisch de voortgang. En als er dan iets te laat gestart of gereed is, of als er teveel tijd wordt besteed dan toont Tim dat in een handig overzicht met signaalkleuren. Of u bekijkt de Gannt chart waarmee een visueel overzicht van de planning en de voortgang wordt geboden.

 

Gestructureerd projectmanagement

PRINCE2 is een gestructureerde methode voor het succesvol beheren van projecten. Het heeft zijn sporen meer dan verdient in vele grote- en kleine organisaties over de gehele wereld. Afhankelijk van de complexiteit en persoonlijke voorkeur geeft Tim u zelf de keuze hoeveel u van dit populaire gedachtengoed voor een project gebruikt. Borg uw kennis met ‘geleerde lessen’, documenteer de voortgang met logboeken, leg de rollen van de projectleden vast of richt een overzicht van de gewenste resultaten in. Niets moet … maar alles kan met Tim.

 

Geïntegreerd in uw bedrijfsvoering

Met de projectenmodule profiteert u natuurlijk ook van de algemene functionaliteit en modules die Tim rijk is. Zo deelt u projectinformatie direct met de verkoper of collega van de serviceafdeling. U koppelt probleemloos alle e-mails en andere vormen van communicatie aan een project. Dankzij het ingebouwde versiebeheer is er nooit meer verwarring over de te gebruiken documenten. Bij documenten kunt u zelfs aangeven voor welke delen van het project ze nodig zijn. Handig als een project veel informatie draagt.

De lijst met mogelijkheden is te groot om hier overzichtelijk weer te geven. Daarom stellen wij u graag voor aan onze Tim. Maak een afspraak zodat wij precies de mogelijkheden kunnen laten zien waar u op zit te wachten.

« Terug naar het overzicht