Verkoopmanagement

Contacten leggen, informatie verstrekken, voorstellen doen, beïnvloeden, offreren. Verkoop is een zaak van de lange adem. Met Tim Verkoop houdt u controle op het verkoopproces en vergroot u verkoopkansen.

Tim Verkoop is geïnspireerd door krachtige en geteste verkoopmethodieken zoals Miller Heiman. Met accenten op tactiek, strategie en psychologie. In elk stadium van de verkoop ziet u direct wat er in de pijplijn zit, wat de kansen en bedreigingen zijn en wat de verkooppotentie is voor iedere prospect.

 

Grip op uw toekomstige omzet

Sturen op omzet is kijken naar het verleden. Als u corrigeert bij een tegenvallende omzet is het schip waarschijnlijk al ver afgedreven. Tim begeleidt en structureert. Geeft u ook inzicht in lopende trajecten. Zo signaleert u trends, isoleert u de kwaliteiten van individuele medewerkers en kunt u tijdig bijsturen als dat nodig is.

 

Sales vanuit één venster

Alle verkoopinformatie staat helder en handig in een enkel venster. Informatie over uw klant, de betrokken contactpersonen, over de concurrentie, over de aangeboden producten en prijzen en alle communicatie over het lopende verkooptraject. In Tim noemen we dat een verkoopkans. En dankzij het ingebouwde versiebeheer is het voor iedereen duidelijk wat uw laatste offerte is geweest. Zonder dat er historie verloren gaat.

 

Vergroot uw kansen

Verkopen is een vak. Een kwestie van inleving en inzicht. Tim biedt u alle instrumenten om uw team daarin te coachen. Heeft u de juiste medewerkers van de klant al in beeld? Hoe beleven zij uw aanbod? Wie zijn beslissers, wie zijn beïnvloeders? Hoe groot is hun invloed? Tim helpt u om een tandje bij te zetten of iemand een zetje te geven. Dat maakt gerichte actie mogelijk.

Met Tim kiest u voor meer grip op uw verkooptrajecten. Maak een afspraak en ontdek zelf of de uitgebreide functionaliteit uw organisatie kan versterken.

« Terug naar het overzicht